Vad är en Smart TV-låda och vad är det för?

De som är Android-användare, och de är alltid à jour med den senaste produkter lanseras på marknaden, du har säkert hört talas om Smart-TV Box är en liten gadget är dess inre, som omfattar operativsystem från Google, som tillåter oss att konvertera alla tv till en Smart TV, så att du kan njuta av multimedia-innehåll som video, ljud, bilder, och mycket mer, förutom att naturligtvis alla program som Google Earth, Facebook och andra på Internet, till exempel om tv: n var en tablet pc-jätten. Dessutom är de extremt enkla att installera på TV: n och använda till Dreamfilms.se.

Naturligtvis är konceptet inte så roman, eftersom många redan har det dyra Apple TV media center eller har tillgripit att använda en traditionell dator för att bygga sin egen HTPC. Men TV-lådor erbjuder andra funktioner, förutom att vara mycket billigare än de enheter vi just nämnde, till exempel en minskad storlek, Eftersom vi även kan hitta på marknaden några TV-lådor som har storleken på en pendrive, och bäst av allt det tillåter oss att använda Android från TV: n. Just det är en av de största fördelarna som TV-lådor har, eftersom i korthet Android är ett sådant öppet operativsystem, vilket gör det möjligt att få en stor mångsidighet.

I allmänhet är de aktuella TV-lådorna mikrodatorer som inkluderar Android-operativsystemet, och att genom en anslutning av HDMI-typen kan du konvertera någon TV till en Android-TV, vilket innebär att du kan ha en smart TV till en mycket låg kostnad. Därav dess omedelbara framgång över hela världen.

Dessutom är det viktigt att notera att de flesta av tv-boxen också har möjlighet att tillåta användaren att köra andra stationära operativsystem, bland annat den som fungerar bäst är Ubuntu, och samtidigt kan du ansluta tangentbord, möss och olika kringutrustning genom sina USB-anslutningar, vilket i sin tur gör det möjligt för oss att vara på tv en komplett dator.

Sanningen är att efter framgången med de första lanseringarna av TV-lådor på den nuvarande marknaden kan vi hitta ett stort utbud av denna utrustning, av olika former, storlekar och färger, som i allmänhet varierar mellan 35 och 100 dollar. Och för dig att välja, Här presenterar vi några av tv-rutan mest utvalda av Android-användare.